Nyt tag

Få lagt nyt tag i Odense

Trænger din bolig til et nyt tag?
Så kan vi hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg hjælpe med at lægge en helt ny tagdækning, reparere eller renovere det nuværende, hvis der er opstået skader, slid eller andet. Vi tager os også af forsikringsskader, og kører gerne ud for private og erhverv. Så skal du have hjælp til at lægge nyt tag i Odense og resten af Fyn er vi den ideelle samarbejdspartner.

Inden der kan blive lagt tag, er der flere beslutninger der skal tages. Det er en stor beslutning at vælge et nyt tag, da det gerne skulle holde i mange år og da økonomien ofte spiller en stor rolle. Der findes en lang række løsninger, og derfor bør du gøre dig flere overvejelser, inden du vælger et bestemt tag. Derfor giver vi altid en grundig og faglig rådgivning omkring dit tags tilstand og dine muligheder, så du kan træffe den helt rette beslutning.

Dét bør du overveje, inden du får lagt nyt tag

  • Få et overblik over de forskellige tagtyper
  • Hvilke kan du bedst lide - og hvilke passer til huset stil og æstetik?
  • Skal taget efterisoleres, skal der bygges kvist eller andet?

Det kan være en fordel at få taget efterisoleret, især hvis taget skal udskiftes eller have en større tagrenovering. En efterisolering holder nemlig bedre på varmen, er mere miljøvenlig og kan give dig store besparelser på varmeregningen.

Hvilke slags tag findes der?

Er du i tvivl om hvilket tag du skal vælge? Så giver vi gerne den rådgivning du har behov for. Vi kommer også gerne ud og giver en vurdering af taget for at se, om der er brug for et helt nyt tag, eller du blot kan nøjes med en tagrenovering eller reparation.

Hvad koster et nyt tag i Odense?

Prisen på et nyt tag i Odense og på Fyn generelt afhænger af dit hus, dine præferencer samt andre valg der skal træffes, inden den nøjagtige pris kan gives.

Ønsker du at få mere information om priser, så kontakt os gerne og fortæl lidt mere om hvad du har i tankerne. Når vi har fået bestemte informationer, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til en god pris.

Vi hjælper dig med dit tag

Mangler du en professionel og kompetent tømrer og snedker til at hjælpe med dit tag?

Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig - i samråd med dig, finder vi den bedste løsning til dit hus og dine behov, til en god pris.

Du er velkommen til at ring til os på 20 64 03 17  eller sende en mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  - så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Odense og på Fyn.