Renovering af hus

Renovering af hus i Odense

Vi tilbyder renovering af hus. Trænger din bolig til at blive opfrisket, kan vi hjælpe med kompetent tømrerarbejde lige efter dine tanker, ønsker og behov.

Med vores gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom, kan du både sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse, samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Vi hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, der skal sendes med byggetilladelsen.

Vi har mange års erfaring med renovering af hus for vores kunder i Odense og resten af Fyn - Derfor er du også sikret en samarbejdspartner der kan omsætte dine tanker til et færdigt resultat du bliver glad for.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Optimer din bolig og opnå en større værdi

Uanset om det er en større eller mindre renovering af huset, lejligheden eller ejendommen, vil det have en positiv effekt på ejendomsværdien. Jo større en renovering der er tale om, jo mere vil værdien øges. Dog vil bestemte rum som køkken og bad, kunne give den største effekt.

En positiv ejendomsværdi er naturligvis altid en fordel, og er specielt fordelagtigt, hvis man en dag ønsker at sælge huset. Vigtigst er dog den nye værdi en renovering eller ombygning kan give dig og din familie i hverdagen.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af dit hus eller en ombygning er meget forskellig, alt efter hvor omfattende projektet er.

Er du interesseret i at vide mere om hvilken prisklasse dit renoveringsprojekt ligger i? Så kontakt os og få en god og uforpligtende snak om, hvilke tanker og ideer du har. Derefter kan vi udarbejde et godt tilbud på din opgave.

Skal vi stå i spidsen for dit renoveringsprojekt?

Ring til Tømrermester Morten Lyneborg på 20 64 03 17 og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Kontakt os og få en god snak om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.

Vi holder til i Odense, men kører også gerne for private og erhverv på hele Fyn. 

KONTAKT OS