Termovinduer på Fyn

Få monteret termovinduer i Odense

Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg er vi specialister i energi- og termoruder. Du kan derfor trygt benytte dig af vores kompetence, når du skal have hjælp til montering af termoruder.

Termovinduer findes i mange forskellige udgaver – med forskelligt antal lag af isolerende glas, med og uden gas og i forskellige energiklasser. Vi udfører gerne montering af termoruder for private og erhverv i Odense og resten af Fyn - og skal du samtidig have udskiftet en dør, er det også en opgave vi kan løse.

Har du brug for professionel rådgivning til valg af de rette ruder, så hjælper vi gerne med at finde den bedste løsning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvornår skal vinduer skiftes?

Det er ikke altid nødvendigt at skifte hele vinduet. Er karmene og vinduesrammerne i god stand, kan man i mange tilfælde nøjes med at udskifte ruderne. Er vinduet plaget af angreb fra råd og svamp, er en renovering ikke nok, og hele vinduer bør derfor blive skiftet ud.

Vinduer bør som udgangspunkt udskiftes, hvis de er ældre end 15 år, hvis de er plaget af råd, svamp eller er utætte - eller hvis man ønsker at energioptimere boligen og opnå et bedre indeklima.

Når du skal skifte vinduerne i din bolig vil vi anbefale montering af termoruder, da det giver flere gode fordele - Hvilket også kan ses nedenfor.

Fordele ved ny montering af termoruder

  • Undgå utætte vinduer og træk
  • Undgå kondens på vinduerne, som kan resultere i skimmelsvamp og råd
  • Opnå et bedre og sundere indeklima
  • Spar penge på varmeregningen
  • Mere miljøvenligt 

Med de nyeste energivinduer reducerer du din varmeregning, og slipper for træk og kulde omkring vinduet.

Vi rådgiver dig angående termovinduer

Kontakt os og få den rette rådgivning til hvilke termovinduer der egner sig bedst til dit hjem eller din virksomhed.

Ring og få en god og uforpligtende snak på 20 64 03 17  eller send en besked til mortenlyneborg@mlaps.dk  - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.