Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning og montering af vinduer og døre i Odense

Skal du have foretaget udskiftning af vinduer og døre, eller monteret helt nye i et nybyggeri, en tilbygning eller andet?

Så kan Tømrerfirmaet Morten Lyneborg hjælpe med professionel udskiftning og montering vinduer og døre. Vi er specialister i udskiftning af vinduer og døre, heriblandt energi- og termoruder og har stor erfaring indenfor alt tømrerarbejde og snedkerarbejde.

Vi holder til i Odense, men kører gerne for private og erhverv på hele Fyn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Professionel hjælp til udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning og montering af vinduer og døre kræver faglig ekspertise. Morten Lyneborg opsætter alle typer døre samt vinduer, tilpasset både eksisterende ældre og nye boliger, sommerhuse, nybyggeri samt i tilbygninger.

Når der skal sættes nye døre og vinduer i, er det vigtigt at de bliver monteret helt korrekt, så de sidder ordentligt fast og fungerer med fuld funktionalitet.

Skal du have skiftet vinduer, kan du med fordel vælge energirigtige vinduer. Energi- og termoruder forbedrer nemlig indeklimaet væsentligt og sparer på energien, så du får en lavere varmeregning. Du kan læse mere om energi- og termoruder her.

Hvad koster udskiftning og montering af vinduer og døre?

Det er svært at give en fast pris på hvad det koster at få udskiftet eller monteret nye vinduer og døre. Prisen afspejler hvad der præcist skal laves, kvaliteten af materialer samt hvor meget arbejdstid, der bliver brugt på opgaven.

Ønsker du at vide mere om hvilken prisklasse din opgave ligger i? Så er du velkommen til at kontakte os og få en god snak om hvad du har i tankerne. Vi kan derefter udarbejde et godt tilbud, ved interesse for dette.

Vi finder den bedste løsning til dig

Kontakt Morten Lyneborg, hvis du ønsker at få en kompetent tømrer og snedker til at tage sig af dine vinduer og døre. Vi rådgiver dig om det bedste valg til din bolig eller virksomhed.

Ring og hør mere på telefon 20 64 03 17  eller send en besked til mortenlyneborg@mlaps.dk . Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt, så vi kan få hjulpet dig med montering af vinduer.