Efterisolering

Hvorfor er efterisolering en god idé?

Har du brug for efterisolering af din bolig? Bor du i et ældre hus er du måske offer for en voldsom varmeregning. Da ældre huse har begrænset isolering kan det tage hårdt for pengepungen når varmeregningen kommer forbi. Med en effektiv isolering kan du sænker dit energiforbrug og dermed spare penge, samt skåne miljøet for en god mængde CO2-udledning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Efterisolering i Odense og på resten af Fyn

Vi holder til i Odense, men arbejder på hele Fyn. Har du brug for hjælp med efterisolering af din bolig, kan du roligt overlade opgaven til os. Vores erfaring med faget garantere dig en langt billigere varmeregninger.

Hvor skal du have udført efterisolering

Din bolig har plads til isolering mange steder men de typiske områder folk får udført efterisolering er:

  • Tag
  • Loftrum
  • Ydervægge
  • Gulve
  • Kælder
  • Tekniske installationer
  • Hulmur

Er dit loft dårligt isoleret, vil det være et godt sted at starte. Da effektiv efterisolering af loft i nogle tilfælde kan reducere dit varmeforbrug med ⅓. Er dit hus ikke forholdsvist gammelt, og har det kun en alder på 10-15 år kan det stadig være nødvendigt at få optimeret isoleringen i boligen. isolering kan nemlig falde sammen og have en mindsket effekt så det er en god idé at få tjekket.

Vi tilbyder et gratis tjek af din isolering så du ved om du har brug for vores service.

Kontakt os i dag og få efterisoleret din bolig

Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg har vi stor erfaring med alle aspekter af tømrerfaget. Derfor kan vi også udføre en professionel og effektiv efterisolering af din bolig. Kontakt os i dag på telefon 20 64 03 17 . Du kan også skriv til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk  eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS OG HØR MERE