Nyt skifertag

Skifertag - natur eller kunstskifer?

Drømmer du om et nyt skifertag? Skifertag er blevet en populær tagløsning i Danmark i løbet af de seneste år, da man i slutningen af 80'erne fandt en måde at lave taget på uden asbest.

Når der er tale om skifertage er der dog stor forskel på de to typer tag du kan vælge mellem. Du har valget mellem naturskifer og kunstskifer. Hver mulighed har sine egne fordele, det kommer helt an på hvad du som kunde prioritere når du skal have foretaget tagbelægning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Nyt skifertag i Odense og på resten af Fyn

Har du brug for et nyt skifertag i Odense eller andre steder på Fyn, kan du overlade arbejdet til os. Vi har hjulpet mange kunder med tagdækning og konstruktion i løbet af vores tid som tømrer og snedker.

Naturskifer

Naturskifer er den dyreste løsning hvis du skal lave nyt skifertag. Da stenene er skåret direkte ud af et bjerg og kløvet ned i form af tagsten. Med naturskifer har du ikke så mange muligheder for forskellige farver eller unikke udtryk da det har sin naturlige farve. Det holder derimod helt op til 100 år hvilket er en fordel mange kunder glæder sig over.

Kunstskifer

Som navnet antyder er kunstskifer kunstigt fremstillet. Før i tiden indeholdte de asbest, men ikke længere. Det smarte ved at vælge kunstskifer til belægning af skifertag er de mange muligheder der medfølger. Kunstskifer kommer i mange forskellige farver, så du kan få præcis det udtryk du ønsker. I forhold til naturskifer er levetiden på dette materiale dog knap så langt. Den forventede levetid på kunstskifer er 30 år, hvilket jo er meget kortere end naturskifer. Derfor handler det om hvad du som kunde prioritere mest. Foretrækker du et specielt udtryk eller lang holdbarhed når du skal have lavet nyt skifertag?

Få et uforpligtende tilbud på et nyt skifertag

Drømmer du om et flot nyt skifertag i naturskifer eller kunstskifer? Så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 20 64 03 17  for en uforpligtende samtale. Du kan også skrive en e-mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  eller via kontaktformularen her på siden. så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.