Nyt eternittag

Nyt eternittag - uden asbest

Taler man om eternittag før 1986 er det næsten umuligt ikke at nævne asbest. Men i dag har vi heldigvis fundet på nye måder at konstruere eternittage. Derfor skal du i dag ikke være bange for at lave et nyt eternittag.

Nyt eternittag i Odense og på resten af Fyn

Drømmer du om et nyt eternittag i Odense eller et andet sted på Fyn? Så kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi går meget op i at levere et produkt i høj kvalitet. Derfor er vi den ideelle samarbejdspartner til tagbelægning og konstruktion.

Udskiftning af eternittag

Skal du have hjælp til udskiftning af eternittag kan vi også være behjælpelige. Når man foretager udskiftning af eternittag skal man huske maske og være forsigtig med pladerne. Plader før 1986 er typisk fyldt med asbest, hvilket er kræftfremkaldende.

Så længe pladerne forbliver intakte sker der dog ikke noget. Men det er stadig en god idé at få professionel hjælp når du skal udføre udskiftning af eternittag.

Skal du have erstattet det gamle tag med nyt eternittag behøver du dog ikke bekymre dig. Da vi som nævnt tidligere har fundet nye måder at lave eternittag på, som ikke kræver indeholder asbest.

Kontakt os for hjælp med eternittag

Skal du bruge hjælp til udskiftning af eternittag eller belægning af nyt? Så tøv ikke med at kontakte os. Med vores erfaring indenfor tagkonstruktion og tagbelægning kan du trygt regne med at arbejdet bliver udført ordentligt. Du kan kontakte os via tlf. nr. 20 64 03 17  for en uforpligtende snak om dit tag. Du kan også skrive til os på vores e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk  eller ved at benytte vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål angående eternittag, andre tagtyper eller noget helt tredje er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.