Tilbygning til hus

Få mere plads med en tilbygning

En tilbygning kan være en god løsning hvis du drømmer om at få flere kvadratmeter i hjemmet?

En tilbygning til huset giver mere plads i hjemmet, og skaber derved mere værdi i dagligdagen for dig og din familie. Samtidig vil det også øge ejendomsværdien, hvilket især er fordelagtigt, hvis man en dag ønsker at sælge boligen.

Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg har vi mange gode erfaringer med tilbygninger, renoveringer og andre byggerier. Vi har kunden i fokus, og bestræber os nøje efter altid at levere et fuldt ud tilfredsstillende resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Tilbygning til hus i træ

Hos Morten Lyneborg bygger vi blandt andet flotte tilbygninger i træ til alle boligtyper.

Der er flere fordele ved at vælge at få bygget sin tilbygning i træ. Træ er nemlig langt mere CO2-venligt, sammenlignet med beton og mursten. Derudover er det også billigere at bygge i træ, og der er langt større frihed til at vælge en maling eller beklædning, der matcher husets eksisterende facade.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på at få bygget en tilbygning til huset svinger utrolig meget, afhængig af antal kvadratmeter og materialevalg. En anden afgørende faktorer for prisen er, om tilbygningen skal indeholde køkken eller bad, da det vil hæve prisen betydeligt.

Ønsker du at høre mere om priser, eller at få udarbejdet et konkret tilbud på dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om, hvilke byggeideer du har i tankerne.

Få et godt tilbud allerede i dag

Har du brug for en kompetent tømrer og snedker i Odense eller et andet sted på Fyn?

Så kontakt os allerede i dag på telefon  20 64 03 17  eller send en mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi giver også gerne et godt tilbud på en tilbygning til dit hus.