Ny Træterrasse

Få den træterrasse du drømmer om i Odense

Overvejer du at få lavet en ny træterrasse? Så kan Tømrerfirmaet Morten Lyneborg hjælpe med at bygge din drømme terrasse. Vi er et professionelt tømrer og snedkerfirma i Odense, der er specialister i at bygge i træ.

Terrasser er et godt samlingspunkt for venner og familie, når vejret tillader det. Det er et oplagt sted at nyde en god bog, et godt glas vin eller måske grillhygge med personer du holder af, og netop derfor er det vigtigt, at få den lavet rigtig fra start.

Der findes mange forskellige løsninger, når man skal have lavet en ny terrasse. Vi har stærke kompetencer i at bygge terrasser af træ, og vi bygger gerne en skræddersyet til dig, som du kan få glæde af i mange år frem.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Stor erfaring med konstruktion af terrasser

Som tømrer har vi hjulpet mange kunder med terrasser gennem årene. Så leder du efter en tømrer der kan påtage konstruktionen af en ny terrasse til din bolig, har du en god samarbejdspartner i os.

Overvejelser før du bygger ny terrasse

Inden terrassen kan blive lavet, er der nogle overvejelser man bør gøre sig:

  • Hvor skal den placeres?
  • Ønsker du morgensol, aftensol, sol hele dagen eller skygge?
  • Hvor stor skal den være?
  • Hvordan skal den se ud?
  • Hvilke materialer skal der anvendes?

Har du behov for professionel rådgivning eller inspiration, så er du velkommen til at kontakte os og få en god snak om hvilke muligheder du har. 

Hvad koster en ny terrasse?

Prisen på en ny terrasse afhænger af i store træk af, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvor stor den skal være og om den skal hæves eller ej.

Du er velkommen til at ringe til os og fortælle mere om, hvad du ønsker lavet, så giver vi gerne en god pris på dit projekt.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din træterrasse

Har du spørgsmål eller brug for flere informationer? Så kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om, hvad vi som tømrer og snedker kan gøre for dig.

Ring til os på 20 64 03 17  eller send en mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  - så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på en træterrasse til din bolig.

KONTAKT OS