Tømrerarbejde på Fyn

Kvalitets tømrerarbejde fra tømrer i Odense 

Står du og mangler en erfaren og kompetent tømrer eller snedker? Vi udfører alt snedker- & tømrerarbejde for vores kunder i Odense og resten af Fyn?
Tømrerfirmaet Morten Lyneborg tilbyder komplette løsninger indenfor både snedker- og tømrerarbejde for private og erhverv. Vi imødekommer dine behov, uanset størrelse på opgaven, og går ikke på kompromis med kvaliteten af håndværket eller servicen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tømrer der b.la. kan tilbyde:

Vi skræddersyer en løsning der passer til dine ønsker, behov og økonomi, så du får det bedst mulige resultat. Vi har kunden i centrum, og det er vigtigt for os, at vores kunder bliver glade og tilfredse med resultatet. 

Mange fordele ved at bygge i træ

Træ er historisk set populært i Danmark. Træets comeback som byggemateriale, skyldes ikke mindst træhusenes meget positive miljøprofil i forhold til indeklima, og at materialet er reproducerbar i skandinaviske skove.

Træets mange muligheder som konstruktions- og facadeelement gør, at det kan anvendes til:

  • Tagbeklædning
  • Facader
  • Gulve
  • Køkkener
  • Og meget mere.

Energiforbruget ved byggeprocessen med træ er mindre i forhold til normalt byggeri og er næsten CO2-neutralt.
Tømrerfirmaet Morten Lyneborg har mange gode erfaringer med at bygge med træ. Med mere end 15 år i branchen har vi udført et hav af forskellige tømreropgaver, blandt dem kan nævnes en lang række flotte byggerier og renovationer. 

Så hvis du leder efter en tømrer i Odense til at udfører tømrerarbejde for dig, så står vi klar.

Kontakt os og få et godt tilbud på tømrerarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi arbejder med træ. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 
Kontakt os og få en god snak på telefon 20 64 03 17  eller send en mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  - Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

KONTAKT OS OG HØR MERE