Nybyggeri

Nybyggeri i Odense udført af erfaren tømrer

Mangler du en dygtig tømrer der kan hjælpe med nybyggeri i Odense? Så har du fundet den helt rette samarbejdspartner i Tømrerfirmaet Morten Lyneborg. Vi har øje for detaljer og udføre alt arbejde med kunden i fokus, så resultatet bliver lige som ønsket. Vi kommer vidt omkring og har du brug for os andre steder på Fyn hjælper vi naturligvis også til.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fordele ved at bygge nyt hus

Der er flere fordele ved at bygge et helt nyt hus. Vi har samlet en liste over nogle typiske fordele nybyggeri indebærer.

Der stilles alle mulige miljøvenlige krav til boliger i dag. Med et helt nyt hus, ved du at alt er up to date. Og med de nyeste byggemetoder og optimal isolering kommer du til at spare mange penge i det lange løb på energiregninger.

Når alt er nyt skal du heller ikke tænke på om det snart er tid til at få renoveret visse aspekter af dit hus.

I modsætning til hvis du køber en bolig, er alle valg dit eget når du bygger nyt hus. Derfor har du mulighed for at bygge din egen drømmebolig, afhængig af hvor mange penge du har til rådighed.

Skulle du en dag have brug for, eller få lyst til at flytte er det meget lettere at sælge nye huse.

  • Energibesparende
  • Alt er nyt:
  • En bolig efter dine ønsker og behov
  • Let at sælge

Du bør dog huske på at prisen på nybyggeri hurtigt hober sig op, så det er vigtigt at gennemgå dine finansielle muligheder.

Vi hjælper dig hele vejen

Vi hjælper dig hele vejen. Fra tegninger og materialer til det færdige produkt. Vi tegner alt lige fra landhuse og familiehuse til fleretagers boligejendomme. Vi udarbejder i samarbejde med kunden den endelige udformning af den arkitekttegnede bygning, så det modsvarer kundens ønsker og behov. Dermed kan vi hjælpe dig til at realisere dine ideer. Vores fokus ligger altid på kunden, så resultatet er tilfredsstillende. Drømmer du om et nybyggeri i Odense der tager udgangspunkt i dine ønsker så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og få et tilbud på dit byggeprojekt

Skal du have hjælp til nybyggeri i Odense er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 20 64 03 17 for en grundig samtale om dit projekt. Du kan også skrive til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på nybyggeri i Odense og på resten af Fyn.