Isolering af loft

Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg tilbyder vi isolering af loft.

Spar penge med loftisolering

Trækker det i dit hjem eller bruger du for mange penge på varmeregningen? Så kan det være tid til at få isoleret din bolig på ny. Når der er tale om isolering starter man ofte med loftet for at få mest ud af arbejdet. Med et effektivt og professionelt udført loftisolering kan du spare omkring ⅓ af din varmeregning.

Derfor er det utroligt vigtigt at du får tjekket dit hus igennem. Det er nemlig en ret stor udgift du kan få bugt med hvis du blot er opmærksom.

Er du ikke sikker på om du har brug for efterisolering, tilbyder vi naturligvis et gratis tjek, så du kan være sikker før du betaler for servicen.

Hvorfor loftisolering først?

Isolering i boligen hjælper med 2 ting. At holde kulde ude og holde varme inde. Da varme stiger opad, er isolering af loft et naturligt førstevalg når der er tale om prioriteter. Naturligvis anbefaler vi at hele boligen er velisoleret, men der er ingen tvivl om at loftet har prioritet over andre områder i bygningen.

Grundig og effektiv isolering af loft

Som et tømrerfirma der arbejder med både nybyggeri og renovering tilbyder vi naturligvis både frisk isolering af ny bolig og efterisolering af ældre boliger.

Har du brug for en erfaren tømrer med erfaring indenfor alle fagets områder? Så giv os et kald. Vores erfaring med tømrerfagets mange aspekter, heriblandt loftisolering garantere dig altid den mest optimale løsning på dit problem. Vi udføre alt vores arbejde med fokus på kunden og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Hvad koster isolering af loft?

Prisen på loftisolering varierer som så meget andet afhængig af arealets størrelse og placeringen af din bolig. Giv os et kald, så kan vi få en bedre fornemmelse for opgaven og give dig en konkret pris.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af loft

Har du brug for loftisolering i Odense eller på Fyn generelt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores telefonnummer er 20 64 03 17 . Er vi ikke tilgængelige på telefon kan du altid skrive til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk  eller via vores kontaktformular. Så skriver eller ringer vi tilbage så snart vi kan.

KONTAKT OS OG HØR MERE