Montering af tagpap

Montering af tagpap

Har du brug for professionel hjælp til montering af tagpap til dit tag?

I modsætning til andre tagtyper har tagpap den egenskab at der ingen begrænsninger er på materialets anvendelighed. Om du ønsker fladt tag, tag med hældning eller et specielt konstrueret tag, kan tagpap nemt anvendes til enhver tagkonstruktion.

Montering af tagpap i Odense og på resten af Fyn

Har du brug for en professionel tømrer med stor erfaring indenfor tagmontage kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har hjulpet flere kunder med montering af tagpap i Odense og på resten af Fyn.

Tagpaptag - et populært valg

En tagdækning af tagpap har af gode grunde været en populær løsning hos danskerne i længere tid. Tagpap har været en del af dansk tagbeklædning i mange år og har nu udviklet sig til et stærkt produkt i høj kvalitet med lang levetid.

Under optimale forhold kan et tagpaptag holde helt op til 50 år. Det afhænger selvfølgelig af miljøet omkring taget, såsom vejr og kvaliteten af tagkonstruktionen under beklædningen.

Fordele ved montering af tagpap

Drømmer du om et tagpaptag, har vi valgt at sammensætte en liste med de mest bemærkelsesværdige fordele ved at vælge tagpaptag.

  • Fleksibelt materiale - kan bruges til alle tagkonstruktioner
  • En robust og 100% tæt løsning
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • En moderne, flot og attraktiv løsning

Montering af tagpaptag i høj kvalitet

Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg ApS går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du trygt regne med arbejde i høj kvalitet når vi udføre montering af tagpap for dig. Vi bygger virksomheden på tilfredse kunder og gør derfor altid en ekstra indsats.

Kontakt os og hør nærmere

Vil du hører mere eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 64 03 17 . Alternativt kan du også skrive til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk  eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på en tagløsning efter dine ønsker.

KONTAKT OS OG HØR MERE