Ståltag

Ståltag - En fornuftig og billig løsning

Ståltag har gennemgået en række gode udviklinger de seneste år som har gjort det mere attraktivt for boligejere. Du kan nu vælge blandt flere forskellige typer stål med en række forskellige udtryk. Du har derfor en bred vifte af muligheder at vælge fra og kan derfor finde den helt rette løsning til din bolig.

Leder du efter en tagløsning der ikke vil tømme pengepungen kan du spare nogle penge hvis du vælger et tag af stål. Masseproduceret mål er meget billige, så leder du efter en fornuftig og billig løsning til dit nye tag er et tag af stål helt sikkert en mulighed.

Skal du have et mål specifikt til din opgave, vil det dog være lidt svært at komme helt billigt fra.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Montering af ståltag i Odense og på resten af Fyn

Skal du have monteret et ståltag er vi den helt rette samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med alle slags tagtyper og montering af ståltag er et af de lettere løsninger. Tagplader til denne type tag er nemlig store og utrolig lette at montere.

Vi har hjulpet mange kunder med montering af ståltag i Odense og på resten af Fyn. Vi forlader ikke opgaven før du er tilfreds med resultatet. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi påtager gerne din opgave.

Fordele ved ståltag

Vi har samlet en liste over de mange fordele ved et ståltag så du kan få et overblik og lettere komme til en konklusion om denne type tag er det korrekte valg for dig.

  • Let at vedligeholde
  • Valg mellem matte eller skinnende tagplader
  • Bredt udvalg af farver og udtryk
  • Hurtig montering
  • 50-100 år varighed
  • Du kan få en lavere hældning på taget
  • Et godt og billigt valg

Rådgivning og montering af ståltag

Udover montering af ståltag tilbyder vi også at rådgive dig og tilbyde indsigt i diverse muligheder så du få præcis den løsning du ønsker.

Vær opmærksom på kondens

Tag af stål er en rigtig god løsning men vær opmærksom på at det danner kondensvand på bagsiden af pladerne. Der er naturligvis flere løsninger på dette, men vær opmærksom på at det er endnu en del af taget man bør regne med i budgettet.

Få et uforpligtende tilbud på montering af ståltag

Vi udføre kun arbejde i høj kvalitet så skal du have lagt en nyt tag i stål er du velkommen til at kontakte os. Vi garantere et produkt du kan være tilfreds med. Du kan ringe til os på telefon 20 64 03 17 , du kan også skrive til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk > eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på montering af ståltag.

KONTAKT OS OG HØR MERE