Nyt gulv

Professionel gulvlægger i Odense og på resten af Fyn

Har du brug for en kompetent gulvmand i Odense, der kan hjælpe med at lægge nyt gulv? Eller til at reparere dit nuværende gulv?

Så hjælper Tømrerfirmaet Morten Lyneborg gerne private og erhverv i Odense og på resten af Fyn med professionel gulvlægning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Dét bør du overveje inden du får lagt et nyt gulv

Når der skal vælges nyt gulv, er der flere overvejelser man bør gøre sig.

Der er fordele og ulemper ved alle gulvtyper, og derfor er det vigtigt at vælge et gulv, der passer til de krav du stiller til vedligeholdelse, rengøring og økonomi. 
Inden du får lagt nyt gulv, bør der bl.a. overvejes:

  • Hvilken gulvbelægning har du i tankerne - skal det være et specielt underlag?
  • Hvor meget må gulvet koste?
  • Hvilke materialer, farver og æstetik skal gulvet passe til?
  • Hvordan ønskes akustikken i rummet?
  • Hvilke krav stilles til skridsikkerhed?
  • Hvordan skal gulvet være i forhold til rengøring og vedligeholdelse?

Som professionel tømrer og erfaren gulvlægger i Odense står vi naturligvis altid klar med rådgivning skulle du bruge det. Så tøv ikke med at benytte dig af vores erfaring, for at opnå dit drømme gulv.

Hvad koster et nyt gulv?

Der er flere forskellige faktorer der spiller ind, når der skal beregnes en pris på at lægge et helt nyt gulv, f.eks. antal kvadratmeter samt valg af materialer.

Når der skal vælge nyt gulv, er det naturligt at være prisbevidst. At vælge et billigt gulv, kan være fristende, men der bør man huske på, at pris og kvalitet som regel hænger sammen.
Vælger man et gulv i en højere kvalitet, vil gulvet som udgangspunkt være mere slidstærkt og have længere levetid. Det vil betyde at gulvet vil kunne holde sig pænere i længere tid, og at det på længere sigt, godt kan betale sig at købe et gulv i en god kvalitet.

Ønsker du at vide mere om priserne, eller at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om, hvad du skal have lavet - derefter kan vi give en god pris på nyt gulv.

Kontakt din lokale gulvmand i Odense for et tilbud

Kontakt os hvis du mangler en professionel gulvlægger i Odense.
Vi giver gerne den vejledning og rådgivning du har behov for, og finder i fællesskab med dig, den bedste løsning til dig.

Ring til os på telefon 20 64 03 17 , eller send en mail til mortenlyneborg@mlaps.dk  - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

KONTAKT OS