Nyt tegltag

Nyt Tegltag - En klassisk og holdbar løsning

Tegltag er det foretrukne valg når danskerne, når der skal laves nyt tag. Hos Tømrerfirmaet Morten Lyneborg har vi stor erfaring med alle former for tagkonstruktion og belægning. Med et klassisk valg som teglsten til dit tag kan du trygt overlade arbejdet til os.

Tegltag afgiver ikke kun et utroligt flot udtryk, men det er også ufatteligt holdbart. I det danske klima er en levetid på 60-100 år ikke unormalt for denne tagløsning. Ønsker du et holdbart materiale med et flot klassisk udtryk kan du ikke gå galt i byen med tegltage.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Nyt tegltag i Odense og på resten af Fyn

Som professionel tømrer og snedker har vi hjulpet mange kunder med tagkonstruktion og dækning i løbet af årene. Leder du efter den helt rette samarbejdspartner, kan du trygt vælge os. For os er arbejdet kun færdigt når kunden er tilfreds. Så skal du bruge professionel hjælp til belægning af et nyt tegltag i Odense eller Fyn generelt er du velkommen til at kontakte os.

Fordele ved tegltag

Udover den lange levetid på teglsten er der også de utallige flotte udtryk at tage i betragtning. Da tegltag er så klassisk en løsning er der naturligvis også et hav af muligheder med hensyn til glans og farve. Der er en grund til at det er danskernes foretrukne valg.

Hvad koster et nyt tag?

Leder du efter en pris på en god tagløsning? En konkret pris på et nyt tag kan være svær at finde frem til da det som andre tagdækninger kommer an på størrelsen af taget, hvilken type sten der bruges, antal arbejdstimer og lokation. Vil du have et bud på hvad dit tag kan koste anbefaler vi at du kontakter os så vi kan få en produktiv snak om dine forventninger og ønsker. Så kan vi komme med et bud.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tegltag

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt tegltag. Vi er tilgængelige på telefon 20 64 03 17 . Du kan også skrive til os på e-mail mortenlyneborg@mlaps.dk mortenlyneborg@mlaps.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en konkurrencedygtig pris på opgaven.